Hotel Pasha este situat pe plaja!
Hotel Pasha este situat pe plaja!

Hotel Pasha

Situat pe plaja

Hotel Pasha este un hotel renovat recent, cu tot confortul, ce ofera camere si junior suites cu vedere la mare, la doi pasi de plaja, direct pe faleza din Eforie Nord. Fie ca optezi pentru o camera dubla sau tripla, toate camerele sunt dotate cu TV, uscator de par, climatizare, telefon.

Restaurant pe faleza

La pranz sau cina va asteptam la restaurantul Hotelului Pasha, pe faleza din Eforie Nord, cu vedere la mare si chiar langa plaja. Puteti servi preparate culinare senzationale, pregatite atent in bucataria noastra cu ingrediente proaspete, totul intr-o prezentare ireprosabila.

Hotel Pasha / Casa ta de la mare

Locuinta ta de vara de la mare! Hotel Pasha este ideal pentru vacanta ta, te simti acasa, doar ca mult mai rasfatat. Hotelul are 3 stele, a fost renovat in 2021 si abia asteapta sa intampine oaspetii cu un aer nou, modern si cu tot confortul necesar. Situat la 20 de metri de plaja, pozitionarea este ideala. Fie ca musafirii nostri vin cu familia, cu prietenii, in cuplu sau singuri,
Hotel Pasha este alegerea potrivita.

Alege camera care ti se potriveste din oferta noastra!

Camerele hotelului au aer conditionat, birou, seif, TV, internet, telefon, uscator de par si baie privata cu dus. Toate camerele sunt dotate cu prosoape de baie.

Eforie Nord

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu nr. 4A
Eforie Nord, jud. Constanta
905350
Telefon: 0371-700.844
E-mail: office@hotelpasha.ro

©2022 hotelpasha.ro
All rights reserved.